Inbraakpreventie voor VvE’n en wijken.

SEED kan een op maat gemaakte voorlichting Inbraakpreventie verzorgen voor VvE’n (verenigingen van eigenaren) of wijken. Na een bezoek aan het appartementencomplex of de wijk laat SEED u zien waar de zwakke plekken zijn in het gebouw of in de wijk. Veelal is er op een makkelijke manier wat te verbeteren, enkel en alleen door bepaald gedrag aan of juist af te leren. Immers, 70% van de beveiligingsincidenten is te wijten aan menselijk gedrag en niet aan de bouwkundige of elektronische voorzieningen. Inbraakpreventie heeft te maken met gedrag van mensen in combinatie met deze bouwkundige en/of elektronische maatregelen.

Maar ook de zgn Bouwkundige en Elektronische maatregelen zullen worden bekeken en besproken. Er zal een advies gegeven worden hoe het een en ander te verbeteren is, waarbij de focus ligt op de organisatorische kant, oftewel het menselijk gedrag. Security Awarness, oftewel Veiligheidsbewustzijn, is de eerste stap in Inbraakpreventie.

Reactie van aanwezigen: Hartelijk dank voor je tijd en inzet. Het verhaal was duidelijk en interessant, waarvoor dank.

Exclusief bij SEED: VOORDEURBEVEILIGINGSSTRIP SKG-V.

Wat is een voordeurbeveiliger?

De voordeurbeveiliger voorkomt dat men middels het zgn. “flipperen” zich toegang kan verschaffen tot de woning. Het op slot draaien van de deuren is een mogelijkheid om flipperen te voorkomen. Dit is ook nog eens een gratis oplossing! Maar voor wie zo nu en dan toch de woning verlaat zonder de deur op slot te draaien, (even de hond uit laten, even naar de buren o.i.d), is de voordeurbeveiliger een oplossing. Flipperen is dan NIET meer mogelijk. De voordeurbeveiliger is een betaalbare oplossing m.b.t. inbraakpreventie.

Voor wie is de voordeurbeveiliger?
Voor iedereen die niet altijd zijn voordeur op het nachtslot draait en toch beschermd wil zijn tegen insluipers via de voordeur is deze deurbeveiliging ideaal. Een goedkope en effectieve manier om uw huis te beveiligen tegen insluipers.

Aanbevolen door:
Politie
Verzekeringsmaatschappijen