Visie & Missie

Veiligheid bestaat uit Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische maatregelen.

De Bouwkundige en Elektronische maatregelen zijn vaak tastbare zaken zoals hang- en sluitwerk, hekwerken, toegangssystemen detectie- en camerasystemen etc. Organisatorische maatregelen zijn de regels en de procedures die men onderling afspreekt.

De meeste beveiligingsincidenten zijn te herleiden naar organisatorische maatregelen of juist het ontbreken daarvan. Deze zijn eenvoudig en met een geringe investering op te lossen door scholing, training en advies.

Het behoeft geen verdere uitleg dat de Organisatorische maatregelen het minste geld kosten. Daar tegenover staat dat ze het meeste effect hebben!!!!

Veiligheid hoeft niet zo kostbaar te zijn om een optimaal resultaat te bereiken.

 

Profiling is ook een vorm van een Organisatorische maatregel. Met Profiling kan men afwijkend gedrag in een vroeg stadium onderkennen. Afwijkend gedrag kan een voorbode zijn van crimineel gedrag. Optreden in dit stadium kan dus schade voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

SEED heeft de kennis en ervaring, maar vooral ook de motivatie om werken, wonen, winkelen en leren weer veilig te maken Wij geven advies en scholing op maat. Gericht op uw mensen en uw eisenpakket.